Succeed.cz/Fórum/Jaké afirmace mi pomohou posunout kariéru vpřed?

Jaké afirmace mi pomohou posunout kariéru vpřed?

Přemýšlím o tom, jak pozitivní myšlení a různé afirmace mohou ovlivnit mou kariéru. Chtěl bych se zeptat, které afirmace fungují nejlépe pro zlepšení kariérního postavení? Zajímá mě, jestli existují konkrétní fráze nebo výrazy, které lidé používají, aby si zvýšili sebevědomí v práci nebo si pomohli dosáhnout svých profesních cílů. Mám na mysli něco, co by mohlo podpořit můj rozvoj, ať už jde o povýšení, úspěšné prezentace nebo snad i změnu zaměstnání. Vím, že pozitivní afirmace mají velký vliv na naše myšlenky a náladu, ale hledám konkrétní příklady, co by mi mohlo pomoct. Jaké máte zkušenosti? Jaké afirmace jste použili vy a co vám přinesly? Myslíte si, že by měly být zaměřené na konkrétní cíle nebo spíše obecným způsobem? Rád bych slyšel názory a tipy od těch, kteří už mají osvědčené metody. Díky!

132 slov
1.3 minut čtení
25. 9. 2024
Karel Fučík

Tak já bych doporučil pár jednoduchých afirmací, co mi pomohly. Třeba "Mám dostatečné dovednosti a znalosti na to, abych uspěl" je super, protože fakt zvedá sebevědomí. Nebo "Každý den se zlepšuju a posouvám vpřed" - to tě nutí mít pozitivní myšlení a vidět pokrok. Pokud jde o prezentace, "Jsem skvělý komunikátor a lidé mě poslouchají" opravdu pomáhá zklidnit nervy. Zkus si tyhle opakovat ráno, když se probouzíš, nebo si je napsat někam, kde je budeš vídat. Můžeš mít i konkrétní cíle, jako "Jsem připraven na povýšení a zasloužím si ho". Je fajn mít ty afirmace zaměřené jak na konkrétní věci, tak i na obecné sebevědomí. Uvidíš, že to má svůj efekt.

111 slov
1.1 minut čtení
26. 10. 2024
Emil Kovařík

Když mluvíme o afirmacích, tak osobně mi fungovalo dost těch, co se zaměřují na sebevědomí a úspěch. Například "Jsem schopný a zasloužím si úspěch v práci" nebo "Každý den se stávám lepším profesionálem". Tyhle fráze ti pomůžou udržet pozitivní myšlení a motivaci.

Dále jsem slyšel, že je dobré mít afirmace spojené s konkrétními cíli, jako třeba "Jsem připraven na povýšení" nebo "Moje prezentace bude úspěšná a zapůsobí na ostatní". Takhle máš jasně daný směr, kam chceš jít.

Někdo doporučuje opakovat je každý den, nejlíp ráno, aby tě to naladilo na celý den. Zkus experimentovat, co ti nejvíc sedne. Hlavně si věřit a být otevřený novým příležitostem. Držím palce!

107 slov
1.1 minut čtení
21. 6. 2024
Jakub Kratochvíl
Succeed.cz/Články/Motivace a inspirace
Jak využít pozitivní afirmace pro zvýšení svoji motivace?Objevte, jak pozitivní afirmace mohou zlepšit vaši motivaci a celkovou pohodu. Tento článek přináší techniky a příklady, které vám pomohou dosáhnout v...
1000 slov
10 minut čtení
23. 2. 2022
Martin Kovář
Přečíst článek
Podobné otázky