Jaké aplikace mi pomůžou lépe plánovat čas?
Mám pocit, že se mi čím dál tím víc rozplývá čas mezi prsty a nedokážu ho efektivně využít. Pořád mám na stole spoustu úkolů, které bych měl splnit, ale jakmile se do toho pustím, ztrácím přehled a často zapomínám na důležité schůzky nebo termíny. Zkoušel jsem si psát to do diáře, ale ten se mi často ztrácí nebo ho zapomenu doma. Napadlo mě, že by možná nějaké aplikace na plánování času mohly být řešením. Myslíte si, že existují aplikace, které by mi mohly pomoct lépe organizovat můj den a mít přehled o všech úkolech a aktivitách? Chtěl bych něco uživatelsky přívětivého, co mě nebude stresovat dalšími komplikacemi. Jaké funkce byste doporučili sledovat při výběru? Co třeba synchronizace s kalendářem, možnost sdílení s ostatními nebo notifikace? A jaké konkrétní aplikace byste doporučili? Měly by být zdarma nebo raději investovat do placené varianty? Rád bych slyšel vaše osobní zkušenosti a tipy na to, jak si lépe zorganizovat čas v pracovním životě i osobním životě. Děkuji za jakoukoli radu!