Succeed.cz/Fórum/Existují nějaké zdarma nástroje na sledování úkolů?

Existují nějaké zdarma nástroje na sledování úkolů?

Zajímalo by mě, jestli existují nějaké efektivní a hlavně zdarma nástroje na sledování úkolů, které by mi mohly pomoct lépe organizovat svůj pracovní den. V poslední době se snažím zlepšit svou produktivitu a mít přehled o všech svých závazcích, ale některé placené aplikace se mi zdají příliš drahé. Možná někteří z vás používáte nějaké aplikace nebo webové stránky, které jsou opravdu užitečné a přitom zadarmo. Mám na mysli něco, co by mi pomohlo nejen s plánováním úkolů, ale i s jejich sledováním a případným upomínáním. Jaké máte zkušenosti s těmito nástroji? Fungují opravdu tak, jak slibují? Nebo se spíš vyplatí investovat do nějaké kvalitní placené verze? Rád bych slyšel názory a doporučení od těch, kteří už tyto nástroje zkoušeli. Jak moc vám pomohly ve vaší práci či podnikání? Jestli máte tipy, tak sem s nimi! Díky!

136 slov
1.4 minut čtení
5. 12. 2024
Monika Jelínková

Existuje spousta zdarma nástrojů na sledování úkolů, které fakt fungují. Zkus třeba Trello, je super na vizuální organizaci úkolů a má to i mobilní verzi. Můžeš si tam vytvořit desky, seznamy a karty, což je dost intuitivní. Další možnost je Todoist, ten má jednoduché rozhraní a taky nabízí úkoly s termíny a upomínkami. Je to celkem flexibilní pro různé projekty. Pak je tu Asana, ta má dobré funkce pro týmovou spolupráci, ale zvládneš to i solo. Občas mají i nějaké free plány, takže se mrkni na to. Všechny tyhle aplikace ti pomůžou mít přehled o tom, co máš udělat a kdy, bez nutnosti platit. Osobně jsem s nima spokojený a zatím bych do placených verzí neinvestoval, pokud nepotřebuješ nějaké extra funkce.

121 slov
1.2 minut čtení
15. 10. 2024
Jakub Malík

Jasně, je spousta skvělých nástrojů, co jsou zdarma a fakt ti můžou pomoct s organizací úkolů. Například Trello je super, má jednoduchý systém s tabulemi a kartami, takže si můžeš snadno přehledně rozdělit úkoly. Další dobrá volba je Todoist, ten má taky bezva funkce na sledování úkolů a připomínání. A pokud hledáš něco víc zaměřeného na čas, zkus Google Calendar – můžeš tam plánovat úkoly a nastavit si upozornění. Všechny tyhle nástroje fungujou celkem dobře a klidně je vyzkoušej, než investuješ do placené verze. Mě osobně hodně pomohly k lepší produktivitě.

91 slov
0.9 minut čtení
13. 1. 2025
Patrik Horálek
Succeed.cz/Články/Časový management
Pomocníci pro Time Management: Jaké aplikace a nástroje stojí za vyzkoušení?Objevte nejlepší aplikace a online nástroje, které vám pomohou efektivně spravovat svůj čas jak v práci, tak v osobním životě. Získejte přehled o možn...
1000 slov
10 minut čtení
31. 3. 2024
Karolína Malá
Přečíst článek
Podobné otázky