Jak se dostat zpět na nohy po vyhoření?
Chtěl bych se zeptat, co všechno mohu udělat pro to, abych se dostal zpět na nohy po vyhoření. Už nějakou dobu cítím, že jsem úplně vyčerpaný a ztratil jsem chuť do práce i do všeho, co mě dřív bavilo. Práce mi připadá jako obrovská zátěž a mnohdy se mi ani nechce vstávat z postele. Zkoušel jsem si dávat odpočinek, ale zdá se, že to nestačí. Jaké techniky odpočinku by mohly být užitečné? Měl by člověk zkusit něco nového, nebo se vrátit k tomu, co dělal předtím? Přemýšlím o tom, jestli by nebylo dobré vyzkoušet nějaké relaxační metody jako meditaci nebo jógu, ale nevím, jestli to vůbec pomůže. Jak se lidé v takové situaci jako já motivují? Je důležité hledat podporu u přátel nebo rodiny, nebo je lepší to zvládat sám? Rád bych znal vaše názory a osobní zkušenosti s tímto tématem. Jak dlouho vám trvalo, než jste se cítili lépe a co vám konkrétně pomohlo? Mám strach, že když se nezačnu brzy uzdravovat, tak budu muset uvažovat o změně zaměstnání nebo dokonce kariéry. Což mě děsí, protože nevím, co jiného bych mohl dělat. Máte tipy na to, jak začít znovu budovat sebevědomí a chuť do práce? Jak si udržet motivaci v těžkých časech? Každý příspěvek mi může hodně pomoci!