Jaké digitální produkty se vyplatí vyrábět pro pasivní příjem?
Přemýšlím o tom, jak si vytvořit nějaký pasivní příjem a zajímalo by mě, jaké digitální produkty by byly nejlepší na výrobu. Mám pocit, že s dnešními technologiemi a možnostmi internetu je jich spousta, ale nevím, co by mohlo fungovat nejlépe. Uvažoval jsem o e-knihách, online kurzech nebo možná nějakých šablonách na grafiku. Myslím si, že lidé často hledají něco hodnotného, co si mohou koupit a co jim ušetří čas nebo usnadní život. Ale co je skutečně populární a co má smysl? Jaké produkty se dobře prodávají a jsou schopné generovat příjem i po dlouhé době? Zajímalo by mě také, jestli máte nějaké zkušenosti s tím, jak propagovat tyto produkty, aby se dostaly k lidem. Rád bych slyšel názory od těch, kteří už v tomto oboru mají nějaké zkušenosti. Jaké platformy používáte a jak dlouho trvalo, než jste začali vidět výsledky? Mám pocit, že je to cenná investice do budoucnosti, takže bych rád věděl, co se vyplatí a jak se do toho pustit. Co byste doporučili jako první krok pro někoho, kdo chce začít vyrábět digitální produkty pro pasivní příjem?