Jak najít podporu, když nikdo kolem mě nechápe moje cíle?
Omlouvám se, ale potřebuju se podělit o něco, co mě už delší dobu trápí. Jsem v situaci, kdy mám jasnou představu o svých cílech a plánech do budoucnosti, ale zdá se mi, že nikdo kolem mě to vůbec nechápe. Mám na mysli rodinu, přátele a dokonce i kolegy. Snažím se s nimi mluvit o svých ambicích v podnikání a osobním rozvoji, ale často narážím na nezájem nebo dokonce negativní reakce. Je to frustrující, protože cítím, že bych potřeboval nějakou podporu, abych se posunul vpřed. Takže se ptám: Jak najít lidi nebo skupiny, které sdílejí podobné cíle a hodnoty? Kde hledat inspiraci a motivaci, když se cítím osaměle? Zkoušel jsem různé online komunity a fóra, ale pořád mám pocit, že narazím na lidi, kteří mé ambice neberou vážně. Jaké jsou vaše zkušenosti s hledáním podpory v takových chvílích? Jak jste našli lidi, kteří vám rozumějí a motivují vás k dosažení vašich cílů? Jak překonáváte pocit izolace v době, kdy je důležitější než kdy jindy mít okolo sebe pozitivní vliv? Děkuju za jakoukoli radu.