Jak často bych měl kontrolovat pokrok ve svých cílech?
Zajímalo by mě, jak často se vlastně doporučuje kontrolovat pokrok ve svých cílech. Mám na mysli jak osobní cíle, tak ty, které se týkají mé kariéry a podnikání. Je lepší kontrolovat pokrok každý týden, nebo spíš jednou za měsíc? Vím, že je důležité mít přehled o tom, kam směřuji, abych mohl případně upravit plán a strategii. Ale mám pocit, že když to dělám příliš často, může to vést k frustraci, když nevidím okamžité výsledky. Na druhou stranu, pokud to dělám příliš málo, mohlo by mi něco důležitého uniknout. Jak to vidíte vy? Jakou máte zkušenost s tímto tématem? Pomáhá vám pravidelná kontrola udržet se na správné cestě, nebo raději necháváte věci plynout a kontrolujete spíš občasně? Co třeba udělat nějaký systém, kde bych si nastavil konkrétní časové úseky pro kontrolu pokroku? Zajímalo by mě také, co všechno vlastně kontrolujete – jenom dosažené výsledky, nebo třeba i procesy a metodologie? Jak se vyrovnáváte s případnými neúspěchy nebo zpožděními v plnění cílů? Těším se na vaše názory a rady!