Jak mohu zlepšit své dovednosti v oblasti digitálního marketingu?
V poslední době mě čím dál víc zajímá digitální marketing a přemýšlím, jak bych mohl zlepšit své dovednosti v této oblasti. Je to tak široké téma, že se v tom občas ztrácím. Rád bych věděl, jaké konkrétní kroky bych měl podniknout, abych se v digitálním marketingu posunul dál. Myslíte, že je lepší začít s nějakými online kurzy, nebo se spíš zaměřit na praktické zkušenosti? Chtěl bych se naučit základy SEO, PPC reklam, tvorby obsahu a možná i sociálních sítí. Jaké platformy byste doporučili pro učení? Je třeba nějaký konkrétní kurz, který stojí za to? Zajímalo by mě také, jestli existují knihy nebo blogy, které byste doporučili pro začátečníky. A co třeba networking? Pomáhá podle vás navazovat vztahy s lidmi v oboru? Myslíte, že účast na různých seminářích nebo webinářích může být užitečná? Jak důležité je mít nějaké portfolio projektů, když začínám? Rád bych slyšel vaše názory a zkušenosti, protože bych chtěl být v digitálním marketingu opravdu dobrý a úspěšný. Každý tip nebo rada by pro mě byla velmi cenná.