Co dělat, když se mi nedaří dosáhnout svých cílů?
Nedávno jsem se ponořil do myšlenek o svých cílech a plánech, ale mám pocit, že jsem na mrtvém bodě. Vlastně nevím, co dělám špatně. Zkoušel jsem různé strategie, jako je plánování a nastavení termínů, ale výsledek se stále nedostavuje. Mám pocit, že se snažím dostat dál, ale nic se nelepší. Možná je to tím, že jsem si vytvořil příliš vysoká očekávání nebo že moje cíle nejsou dostatečně konkrétní? Často přemýšlím o tom, jestli by mi pomohlo změnit přístup nebo třeba i okolí. Někdy cítím, že mě okolní lidé demotivují a místo toho, aby mě posouvali vpřed, tak mě spíš stahují dolů. Jaké by mohly být další faktory, které mohou ovlivnit mou schopnost dosáhnout cílů? Myslíte si, že je důležité mít mentora nebo někoho, kdo nás v tom podpoří? Jaké strategie používáte vy, když se cítíte zaseknutí a nevíte jak dál? Zkoušel jsem i různé motivační knihy a videa, ale po nějaké době to vždycky vyprchá a já se vrátím k tomu stejnému problému. Jak se udržet motivovaný dlouhodobě? Je normální občas ztratit víru v sebe sama? Děkuji všem za vaše názory a tipy.