Proč je video marketing důležitý pro malé podniky?
Přemýšlím o tom, jak moc se dneska všechno točí kolem videí. Všichni mluví o video marketingu a já si říkám, proč je to pro malé podniky tak zásadní? V dnešní digitální době, kdy lidé tráví víc času na sociálních sítích než kdy jindy, mi přijde, že video je prostě král obsahu. Jak tedy malé podniky můžou využít video marketing? Mohlo by to být třeba kvůli lepší viditelnosti a zapamatovatelnosti značky? Nebo snad je to o tom, že video dokáže lépe přenést emoce a vytvořit osobní spojení se zákazníky? Vždyť lidé si raději pustí krátké video než čtou dlouhé články. Co myslíte? Je pravda, že video může zvýšit angažovanost a konverze? A co třeba náklady? Jsou malé podniky schopné investovat do produkce kvalitního videa, nebo je to spíš doména větších firem? Jaký typ videí byste doporučili malým podnikatelům? Například promo videa, návody nebo něco jiného? A co platformy jako YouTube nebo Instagram – jak je nejlépe využít k tomu, aby se video marketing stal součástí jejich strategie? Je tam nějaká konkrétní taktika, která se osvědčila? Mám pocit, že video marketing může být klíčovým prvkem úspěšného podnikání v dnešní době, ale jsem zvědavý na názory ostatních. Jak vidíte význam videa v marketingu malých podniků vy?