Succeed.cz/Fórum/Jaké aplikace na správu rozpočtu doporučujete?

Jaké aplikace na správu rozpočtu doporučujete?

Snažím se zlepšit svůj finanční přehled a plánování, ale je to pro mě docela výzva. Dřív jsem si všechno psal do sešitu, ale teď bych rád přešel na nějaké moderní aplikace, které by mi pomohly lépe spravovat můj rozpočet. Zajímalo by mě, jestli máte nějaké tipy na aplikace, které fakt fungují. Hlavně bych potřeboval něco přehledného, co umí sledovat výdaje a příjmy, ideálně s možností nastavování různých kategorií, jako jsou jídlo, bydlení nebo zábava. Je dobré mít také funkci na plánování a analýzu výdajů za delší období. Zkoušel jsem pár free variant, ale často mi chyběly pokročilejší funkce nebo se to zdálo dost nepřehledné. Jaké aplikace doporučujete? Co se osvědčilo vám? A mají třeba i verze na mobil, aby se to dalo používat kdekoliv? Snad je to dost jasné, ale budu rád za jakékoli rady nebo zkušenosti, co máte. Díky moc!

141 slov
1.4 minut čtení
30. 12. 2023
Jaroslava Burešová

Několik aplikací, co se mi osvědčily: Zkus Mint, je to docela populární a má dobrý přehled o výdajích a příjmech. Můžeš si tam nastavovat kategorie jako jídlo nebo zábava a všechno to krásně zobrazuje. Pak je tu YNAB (You Need A Budget), ta je super na plánování, ale je placená. Další dobrá možnost je Spendee, má hezký design a mobilní verzi, takže to můžeš mít všude s sebou. PocketGuard taky není špatný, ukazuje ti kolik můžeš utratit po zaplacení všech fixních výdajů. Všechny tyhle aplikace mají funkce pro analýzu výdajů, což ti může pomoct vidět, jak se ti peníze rozplývají. Určitě doporučuji vyzkoušet pár z nich a zjistit, co ti nejvíc sedne.

112 slov
1.1 minut čtení
17. 7. 2024
Markéta Fojtíková

Jasně, rozumím tvým potřebám. Z vlastní zkušenosti můžu doporučit pár aplikací na správu rozpočtu, co mi celkem pomohly. První je třeba Spendee, ta je fakt přehledná, umožňuje sledování různých kategorií a má i mobilní verzi. Další možností je Wallet, kde můžeš mít všechny výdaje pěkně na jednom místě a plánovat dopředu. Pak je tu ještě YNAB (You Need A Budget), což je super pro skutečný plánování výdajů, ale je to spíš placený. Mně se osvědčila i aplikace Monefy, je jednoduchá a rychlá na používání. Takže určitě vyzkoušej něco z toho, měl bys najít něco, co ti bude vyhovovat. Hodně štěstí s rozpočtem!

102 slov
1 minut čtení
12. 7. 2024
Veronika Růžičková
Succeed.cz/Články/Úspory a správa peněz
Jak efektivně spravovat svůj osobní rozpočet v digitální éřeObjevte strategie a nástroje pro efektivní správu osobního rozpočtu v digitální éře. Vylepšete své finance a naučte se, jak ušetřit více peněz!
1000 slov
10 minut čtení
5. 7. 2023
Martin Kovář
Přečíst článek
Podobné otázky