Jaký kurz na online vzdělávací platformě je nejlepší pro začátečníky v marketingu?
V poslední době se mi čím dál víc líbí svět marketingu, ale absolutně nevím, kde začít. Na internetu je tolik online vzdělávacích platforem, že se v tom začínám ztrácet. Zajímalo by mě, jestli byste mi mohli doporučit nějaký konkrétní kurz, který by byl ideální pro úplné začátečníky. Chtěla bych se naučit základy digitálního marketingu a vůbec toho, jak se dnes dělá reklama na internetu. Vím, že existují platformy jako Coursera, Udemy nebo třeba LinkedIn Learning, ale fakt nevím, co si vybrat. Hledám něco, co by mě nenudilo a zároveň by to bylo praktické – takže něco, co by mě naučilo nejen teorii, ale i nějaké užitečné dovednosti. Třeba jak si udělat vlastní marketingový plán, nebo jak využívat sociální sítě pro propagaci. Kdybych mohla mít i nějaké tipy na to, jak si vybrat správný kurz podle svých potřeb a co všechno bych se měla naučit, byla bych vám moc vděčná. Chci se do toho pustit naplno a udělat si z marketingu třeba i budoucí kariéru. Dík za všechny rady!