Succeed.cz/Fórum/Kde najdu dobré webináře o investování do akcií?

Kde najdu dobré webináře o investování do akcií?

Slyšel jsem, že investování do akcií je skvělý způsob, jak rozmnožit své úspory a zajistit si lepší budoucnost, ale nevím, kde začít. Rád bych se dozvěděl více o tom, jak funguje akciový trh a hlavně bych chtěl najít nějaké kvalitní webináře, které by mi pomohly proniknout do tohoto tématu. Zajímalo by mě, jestli máte někdo nějaké tipy na webináře, které by byly pro mě jako pro začátečníka užitečné. Jaké webináře doporučujete, na co se zaměřit a co by v nich mělo být obsaženo? Také mě zajímá, jestli existují platformy nebo webové stránky, kde bych mohl najít takovéto vzdělávací akce zaměřené na investování. Je lepší se přihlásit na živé webináře, nebo stačí záznamy? A co třeba placené versus volné? Existuje nějaká komunita nebo fórum, kde se sdílí tipy na investiční vzdělávání? Byl bych moc vděčný za jakékoli doporučení a rady. Investování mě velmi zajímá a jsem ochoten se učit, ale potřebuji nějaký směr, kudy se vydat.

155 slov
1.6 minut čtení
25. 12. 2023
František Macháč

Něco se dá najít na YouTube, spousta lidí tam dává videa o investování a akciích. Zkus třeba hledat kanály, co se zaměřují na základy investování. Také je dobrý se podívat na stránky jako Investopedia nebo Motley Fool, často mají i webináře. Co se týče živých versus záznamů, obojí má svoje výhody, ale já bych doporučil živé, protože můžeš klást otázky a víc se zapojit. Placené webináře můžou být fajn, ale pro začátek stačí i ty zdarma. Určitě doporučuji přidat se na nějaké investiční fórum nebo skupinu na Facebooku, kde se lidi dělí o tipy a zkušenosti. To ti může hodně pomoct, když začneš.

103 slov
1 minut čtení
24. 6. 2021
Marcela Hradilová

Jasně, webináře o investování do akcií teď frčí. Zkus kouknout na platformy jako je Investiční web, kde mají často kvalitní akce. Další možnost je YouTube, tam najdeš spoustu kanálů zaměřených na akciový trh. Můžeš se podívat na webináře od známých investorů nebo analytiků, co dělají živé vysílání. Co se týče toho, jestli živý nebo záznam – obojí má svoje. Živý ti dá možnost ptát se na otázky, ale záznam si můžeš pustit kdy chceš a opakovaně. Některé jsou zdarma, ale placené většinou nabízejí víc obsahu a detailnější informace. Zkus se mrknout na fóra jako je Finanční gramotnost, tam lidi sdílí tipy a doporučení na vzdělávací akce. Takže určitě začni tímhle a uvidíš, co ti sedne!

115 slov
1.2 minut čtení
30. 4. 2024
Adam Šilhavý
Succeed.cz/Články/Vzdělávání a kurzy
Top 5 platforem pro profesionální rozvoj a vzdělávání v roce 2023Přehled nejlepších platforem, kde najdete profesionální kurzy a certifikace, které vám pomohou v kariérním růstu.
1000 slov
10 minut čtení
2. 1. 2020
Karolína Malá
Přečíst článek
Podobné otázky