Co ovlivňuje výběr online kurzů v roce 2023?
Minulý rok jsem se pustil do hledání online kurzů, které by mi pomohly zlepšit mé dovednosti v marketingu a podnikání, ale přišlo mi, že je toho tolik, že se v tom nedokážu vyznat. Jaké faktory berete v úvahu při výběru online kurzů? Je to cena, nebo spíš kvalita obsahu? Hraje roli, kdo kurz učí? Zajímá mě také, jak důležitý je pro vás certifikát na konci kurzu. Myslíte, že certifikace skutečně pomůže zlepšit vaše šance na trhu práce, nebo je lepší mít konkrétní dovednosti, které si osvojíte během kurzu? Jak moc vám ovlivňuje výběr recenze a hodnocení ostatních studentů? A co platformy – máte oblíbené stránky nebo aplikace, kde se vám lépe učí? Vnímáte rozdíl mezi placenými a bezplatnými kurzy? Jak se liší váš přístup k těmto dvěma typům kurzů? V poslední době slyším hodně o trendech jako jsou mikro-kurzy a rychlé kurzy. Myslíte si, že mají budoucnost a jsou efektivní pro učení? Rád bych znal vaše názory na to, jaký vliv na výběr kurzů má i aktuální situace na trhu práce. Já osobně mám pocit, že se všechno neustále mění a co bylo dobré před rokem, dnes už nemusí fungovat. Co byste doporučili lidem, kteří chtějí začít s online vzděláváním v roce 2023? Co podle vás hraje největší roli v rozhodování o tom, který kurz si vybrat?