Jak udělat e-maily lépe čitelné na telefonu?
V dnešní digitální době, kdy většina z nás tráví čas na mobilech, se mi zdá, že je čím dál těžší přečíst e-maily tak, jak bychom chtěli. Mám pocit, že někdy ty e-maily vypadají skvěle na počítači, ale když je otevřu na telefonu, všechno se zblázní. Text je příliš malý, odkazy se špatně mačkají a celkově je to prostě nepřehledné. Zkoušel jsem různá nastavení a formátování, ale pořád to není ono. Nevíte, co by se dalo udělat pro to, aby byly e-maily lépe čitelné na telefonech? Jaké jsou nějaké osvědčené tipy nebo triky, které by mohly pomoct? Myslím si, že by bylo fajn mít nějaké základní zásady pro psaní e-mailů tak, aby byly mobil-friendly. Co třeba délka textu? Je lepší mít krátké odstavce nebo spíš delší? A co používat obrázky? Pomáhá to nebo spíš překáží? Jaký typ písma byste doporučili pro lepší čitelnost na menších obrazovkách? Měl bych zkusit něco jako "responsive design" nebo prostě napsat e-mail tak jako obvykle? Vím, že to může být frustrující, ale opravdu bych ocenil jakékoli tipy nebo rady od těch z vás, kteří máte zkušenosti s optimalizací e-mailů pro mobilní zařízení.