Jaký je nejlepší font pro mobilní e-mailové kampaně?
Přemýšlím o tom, jaký font by mohl být nejvhodnější pro mobilní e-mailové kampaně. Slyšel jsem, že výběr správného písma může mít velký dopad na to, jak lidé reagují na naše zprávy, ale zároveň se obávám, že se v tom nějak ztratím. Mám zkušenosti s několika typy písem, ale nejsem si jistý, co by bylo ideální pro mobilní zařízení. Chci oslovit co nejvíce lidí a udělat dobrý dojem, protože každý ví, jak důležité je mít čisté a profesionální e-maily. Zajímalo by mě, jestli někdo z vás má tipy na konkrétní fonty, které fungují skvěle na malých obrazovkách. Je lepší jít s něčím klasickým a snadno čitelným, jako je Arial nebo Verdana? Nebo bych měl zkusit něco modernějšího a stylovějšího? Jaký vliv vlastně má velikost písma na čitelnost? A co se týče barevnosti – má smysl vybírat fonty podle barevného schématu e-mailu? Jak to všechno hraje dohromady, abychom dosáhli maximální efektivity našich kampaní? Rád bych slyšel názory a zkušenosti ostatních, co se třeba naučili nebo co se jim osvědčilo. Díky předem za rady!