Succeed.cz/Fórum/Jaké jsou nejlepší způsoby, jak si vytvořit další příjem během krize?

Jaké jsou nejlepší způsoby, jak si vytvořit další příjem během krize?

V době, kdy se svět potýká s různými krizemi, ať už jde o ekonomické problémy, pandemie nebo jiné nepředvídatelné události, se mnoho lidí ocitá v situaci, kdy potřebují zlepšit svou finanční situaci. Mám pocit, že bych rád našel několik způsobů, jak si vytvořit další příjem. Přemýšlím o tom, jaké možnosti by mohly být efektivní a dostupné pro nás všechny. Napadlo mě, že by mohly být nějaké tipy na práci z domova nebo online podnikání. Co třeba investice do akcií nebo kryptoměn? Jaké formy vedlejšího příjmu by mohly být snadno realizovatelné bez velkých počátečních investic? Zajímalo by mě, jestli někdo z vás má zkušenosti s dropshippingem nebo affiliate marketingem – funguje to opravdu? Jaké máte tipy na freelancing? Myslím na psaní, grafiku nebo třeba webový vývoj. Jak efektivně vyhledat zákazníky a vůbec rozjet takový vedlejší projekt? Rád bych se dozvěděl o různých možnostech, jako jsou kurzy nebo školení online – vyplatí se to? Jaké zdroje informací byste doporučili pro začínající podnikatele v této oblasti? Chtěl bych také slyšet názory na pasivní příjem – je to reálné nebo spíš utopie? Když už mluvíme o pasivním příjmu, co říkáte na pronájem nemovitostí nebo investice do realitních fondů? Je to teď dobrá doba na investice? Určitě máte spoustu zkušeností a nápadů, které by mohly pomoci i ostatním. Budu vděčný za každou radu a tipy jak na to!

223 slov
2.2 minut čtení
11. 5. 2022
Šárka Pešková

Takže, co se týče dalších příjmů během krize, já bych doporučil pár věcí. Práce z domova je super, můžeš zkusit freelancing – psaní, grafiku nebo webový vývoj, to funguje docela dobře. Zkus se registrovat na platformy jako Upwork nebo Freelancer, tam najdeš zákazníky relativně snadno. Z affiliate marketingu jsem slyšel, že to může být zajímavé, pokud máš nějakou komunitu nebo blog. Dropshipping vypadá lákavě, ale je dost práce na začátku a konkurence je velká, takže se na to připrav.

Co se týče investic do akcií a kryptoměn, no to chce mít nějaké znalosti a sleduj si trhy. Pasivní příjem je reálný, ale chce to čas a trpělivost, třeba investice do nemovitostí nebo realitních fondů mohou být fajn dlouhodobější strategie, i když teď to může být riskantní.

Online kurzy a školení se vyplatí, pokud si vybereš dobře a naučíš se něco užitečného. Zdroje informací? Zkus YouTube nebo podcasty o podnikání. To ti může hodně pomoct. Hlavně nezapomeň být trpělivý a nenechat se odradit neúspěchy.

163 slov
1.6 minut čtení
10. 3. 2024
Jindřiška Dostálová

Zdravím, mám pár tipů, co zkusit. Práce z domova je teď fakt populární, zvaž freelancing – psaní, grafika nebo webový vývoj. Na stránkách jako Upwork nebo Fiverr si můžeš najít zákazníky. Dropshipping a affiliate marketing taky nejsou špatný nápady, ale pozor na konkurenci a marketing, to je klíčový.

Investice do akcií nebo kryptoměn jsou riskantní, ale kdo neriskuje, ten nic nezíská. Pasivní příjem z pronájmu nemovitostí může být fajn, ale vyžaduje to nějaký kapitál a čas na správu.

Online kurzy? V dnešní době hodně lidí hledá vzdělávání, tak proč nezkusit vytvořit vlastní kurz? Zdroje info najdeš na YouTube nebo různých podnikatelských fórech. Důležitý je být trpělivý a vytrvalý, úspěch nepřijde hned.

111 slov
1.1 minut čtení
17. 12. 2024
Dana Šebestová
Succeed.cz/Články/Diverzifikace příjmu
Proč je důležité mít více příjmových toků během krize?V článku se dozvíte, proč je diverzifikace příjmů klíčová pro finanční stabilitu v krizových obdobích a jaké strategie můžete použít pro zajištění růz...
1000 slov
10 minut čtení
15. 2. 2021
Martin Kovář
Přečíst článek
Podobné otázky