Jaké jsou nejlepší způsoby, jak si vytvořit další příjem během krize?
V době, kdy se svět potýká s různými krizemi, ať už jde o ekonomické problémy, pandemie nebo jiné nepředvídatelné události, se mnoho lidí ocitá v situaci, kdy potřebují zlepšit svou finanční situaci. Mám pocit, že bych rád našel několik způsobů, jak si vytvořit další příjem. Přemýšlím o tom, jaké možnosti by mohly být efektivní a dostupné pro nás všechny. Napadlo mě, že by mohly být nějaké tipy na práci z domova nebo online podnikání. Co třeba investice do akcií nebo kryptoměn? Jaké formy vedlejšího příjmu by mohly být snadno realizovatelné bez velkých počátečních investic? Zajímalo by mě, jestli někdo z vás má zkušenosti s dropshippingem nebo affiliate marketingem – funguje to opravdu? Jaké máte tipy na freelancing? Myslím na psaní, grafiku nebo třeba webový vývoj. Jak efektivně vyhledat zákazníky a vůbec rozjet takový vedlejší projekt? Rád bych se dozvěděl o různých možnostech, jako jsou kurzy nebo školení online – vyplatí se to? Jaké zdroje informací byste doporučili pro začínající podnikatele v této oblasti? Chtěl bych také slyšet názory na pasivní příjem – je to reálné nebo spíš utopie? Když už mluvíme o pasivním příjmu, co říkáte na pronájem nemovitostí nebo investice do realitních fondů? Je to teď dobrá doba na investice? Určitě máte spoustu zkušeností a nápadů, které by mohly pomoci i ostatním. Budu vděčný za každou radu a tipy jak na to!