Jak si vytvořit silnou osobní značku na Instagramu?
Přemýšlím o tom, jak si na Instagramu vytvořit silnou osobní značku, ale vůbec nevím, kde začít. Je mi jasné, že je to důležité pro budování nějakého druhu online přítomnosti a pro to, abych se odlišil od ostatních, ale jaké kroky bych měl vlastně udělat? Mám se zaměřit na konkrétní téma nebo oblast, která mě zajímá, nebo je lepší mít široké spektrum zájmů? Rád bych věděl, jak správně používat hashtagy a jak často bych měl přispívat. Co třeba estetika mého profilu? Jak moc by měla být konzistentní a jaké barvy nebo styl by měl mít? Zajímalo by mě taky, jak zapojit své sledující a vybudovat s nimi vztah. Je důležité reagovat na komentáře nebo zprávy, nebo je to spíš ztráta času? A co spolupráce s jinými influencery? Jak to funguje a má smysl? Slyšel jsem o tom, že autenticita je klíčová, ale co to vlastně znamená v praxi? Jak můžu ukázat svoji pravou osobnost a zároveň zůstat profesionální? Opravdu nevím, jestli bych měl být víc osobní nebo spíš jen sdílet informace. Pokud máte někdo nějaké tipy nebo rady, co se mi osvědčilo při budování osobní značky na Instagramu, budu za ně moc vděčný.