Succeed.cz/Fórum/Co dělat, když mám málo sledujících na LinkedIn?

Co dělat, když mám málo sledujících na LinkedIn?

Mám takový problém s LinkedIn, a to se týká počtu mých sledujících. Už nějakou dobu se snažím aktivně zapojovat do diskuzí, přidávat zajímavé články a sdílet novinky z oboru, ale i tak mám pocit, že mě nikdo moc nesleduje. Vždycky jsem slyšel, že na LinkedIn záleží na síti kontaktů a jejich počtu, ale co když je ten můj stále tak malý? Jaké by mohly být konkrétní kroky k tomu, abych získal více sledujících? Je lepší vyhledávat lidi v oboru a posílat jim pozvánky, nebo se zaměřit spíš na kvalitní obsah a doufat, že si mě lidé sami najdou? Vím, že používání správných hashtagů a pravidelný příspěvek může pomoct, ale co když i přesto nezaznamenávám žádný růst? Je tu nějaká osvědčená strategie, jak lépe prezentovat svůj profil? Jak to máte vy ostatní? Co fungovalo vám? Chtěl bych se opravdu zlepšit a myslet na to, jak budovat svou profesní značku. Děkuju za každou radu!

152 slov
1.5 minut čtení
26. 8. 2024
František Horák

Takže, pokud chceš víc sledujících na LinkedIn, zkus pár věcí. Hlavně si udělej pořádný profil – měj tam dobrý foto, popis a klíčová slova, co tě vystihují. Pak se snaž být aktivní v oboru, to znamená nejen postovat, ale i komentovat a reagovat na ostatní příspěvky. Vytvářej hodnotný obsah, který lidi zaujme – můžeš třeba sdílet tipy nebo novinky z tvého oboru.

Jo a pozvánky na spojení jsou super – hledáš lidi ve svém oboru, posílej jim žádosti s krátkým osobním vzkazem. Neboj se oslovit lidi, co tě zajímají! A hashtagy jsou důležitý, ale nezapomeň na kvalitu obsahu! Když budeš pravidelně přispívat, můžeš si vybudovat i nějakou komunitu. A nezapomeň, že to chce čas. Takže buď trpělivý a vytrvalý.

119 slov
1.2 minut čtení
27. 10. 2024
Helena Píchová

Zkus se zaměřit na to, jaké příspěvky děláš. Lidi na LinkedIn mají rádi obsah, co je vzdělává nebo inspiruje. Přemýšlej o tom, co by tvoje cílovka chtěla číst. Také bys mohl vyhledávat skupiny v oboru a zapojovat se do diskuzí tam. To ti může pomoct potkat víc lidí. Nenech se odradit čísly, buduj si kontakty postupně. Možná zkus rozesílat pozvánky lidem, které potkáš na akcích nebo webinářích. Jo a nezapomeň na profily těch, které sleduješ, podívej se, co funguje jim. Možná najdeš něco, co bys mohl zkusit taky.

88 slov
0.9 minut čtení
29. 12. 2024
Ondřej Kotek
Succeed.cz/Články/Osobní brand
Tajemství úspěšné prezentace vaší osobní značky na sítíchZjistěte, jak vytvořit silnou online přítomnost, která přitahuje pozornost a buduje důvěru. Naučte se tajemství úspěšné prezentace vaší osobní značky ...
1000 slov
10 minut čtení
29. 7. 2024
Tomáš Březina
Přečíst článek
Podobné otázky