Jak začít podnikat, když nemám žádné zkušenosti?
Zajímalo by mě, jak vlastně začít podnikat, když vůbec nemám žádné zkušenosti. Chtěl bych se vrhnout do světa podnikání, ale nevím, kde začít. Myslím si, že je to hodně o odvaze a nápadech, ale co když mi chybí ty správné dovednosti? Jaké jsou první kroky, které bych měl udělat? Je dobré začít s něčím malým nebo rovnou plánovat něco velkého? Jak najít inspiraci pro podnikání, když nevím, co vlastně chci dělat? A co třeba finance? Mám si nejdříve našetřit nějaké peníze, nebo existují možnosti, jak začít s minimálním rozpočtem? Zajímalo by mě také, jestli je dobré mít nějakého mentora nebo se raději spolehnout sám na sebe. A co marketing a propagace? Jak se dostat k zákazníkům, když jsem úplně na začátku a nikdo mě nezná? Máte někdo zkušenosti s online podnikáním bez předchozí praxe? Jak zvládnout strach z neúspěchu a co dělat v případě, že to nevyjde? Omlouvám se za tolik otázek najednou, ale cítím se ztraceně a potřeboval bych nějaké rady od lidí, kteří už v tom mají zkušenosti. Děkuji.