Jak si udržet čas na rodinu, když mám hodně práce?
V poslední době se stále víc a víc potýkám s tím, jak skloubit pracovní povinnosti s rodinným životem. Mám pocit, že práce mě úplně pohltila a na rodinu mi zbývá jen minimum času. Když se vrátím domů z dlouhého pracovního dne, jsem unavený a často mi nezbývá energie na to, abych se plně věnoval svým blízkým. Mám děti, které by si zasloužily více mé pozornosti, a partnera, který se mnou chce trávit kvalitní čas. Jak to udělat? Jak si efektivně naplánovat den, aby mi zbyl čas na rodinu? Zkouším různé techniky time managementu, ale většinou skončím vyčerpaný a s pocitem, že nic nestíhám. Chtěl bych vědět, jestli máte nějaké tipy nebo zkušenosti, jak na to jít lépe. Jak si nastavit priority tak, aby rodina nebyla na posledním místě? Existují nějaké osvědčené metody nebo triky, které vám pomohly najít rovnováhu mezi prací a osobním životem? Možná i nějaké rady ohledně efektivity v práci by byly užitečné. Jak se vám podařilo vytvořit prostor pro rodinné aktivity i uprostřed hektického pracovního tempa? Jak si udržet čas na rodinu a přitom nepodcenit práci? Děkuji za všechny rady.