Kdy je nejlepší začít s automatizací marketingu pro malý biznis?
Zajímalo by mě, kdy je vlastně ideální čas začít s automatizací marketingu, pokud máte malý biznis. Myslím, že je to něco, co by mohlo hodně usnadnit práci, protože dneska je všechno online a konkurence je veliká. Ale přemýšlím, jestli to není zbytečné, když jsem teď na začátku a mám jen pár zákazníků. Mám pocit, že marketing může být dost náročný na čas a energii a automatizace by mohla pomoci s e-maily, sociálními sítěmi a tak dále. Ale nevím, jestli bych do toho měl investovat už teď nebo počkat, až se mi biznis více rozroste. Třeba jestli mám vyzkoušet nějaké jednoduché nástroje, které by mi ušetřily čas hned, nebo jestli se mám soustředit na jiné oblasti podnikání. Jaké máte zkušenosti s tímto tématem? Kdy jste začali s automatizací marketingu vy ve svých podnicích? Pomohlo vám to ušetřit čas, nebo to bylo spíš zklamání? A co si myslíte o různých nástrojích na automatizaci? Je jich tolik, že člověk neví, co si vybrat. Mám strach z toho, že bych investoval do něčeho, co nakonec nebudu vůbec využívat. Co byste doporučili jako první krok k automatizaci? Díky za vaše názory!