Jaké aplikace mi pomohou lépe organizovat čas a úkoly?
Čím dál víc se potýkám s tím, že mám plno věcí na práci a vůbec nevím, jak si to všechno správně uspořádat. Mám pocit, že se mi úkoly hromadí jako sníh na horách a já nedokážu najít ten správný způsob, jak to všechno zvládnout. Každý den mám na seznamu věcí, které musím udělat, a když večer přijdu domů, mám pocit, že jsem udělal jen zlomek toho, co jsem chtěl. Takže jsem si říkal, jestli neexistují nějaké aplikace nebo nástroje, které by mi mohly pomoct lépe organizovat čas a úkoly. Myslím tím něco, co je snadné na používání, ideálně s nějakým hezkým designem, protože to mě motivuje víc než nudné rozhraní. Taky by mě zajímalo, jestli jsou nějaké aplikace, které mají funkce jako plánovač kalendáře, nebo možnost nastavit si připomínky. Hledám něco komplexního, co by mi umožnilo vidět všechny úkoly na jednom místě a případně i prioritizovat je podle důležitosti. Rozhodně bych uvítal i tipy na mobilní aplikace, protože většinu času jsem na cestách a potřebuju mít všechno po ruce. Máte někdo zkušenosti s takovými aplikacemi? Jaké byste doporučili? Jak vám pomohly zorganizovat si čas a udržet si přehled o všem? Kdybyste měli jmenovat třeba tři nejlepší nástroje nebo aplikace, které vám opravdu změnily život a pomohly vám být produktivnější, co by to bylo? Díky za jakékoli tipy a rady!