Jak zjistit, jestli je můj projekt připravený na crowdfunding?
Takže přemýšlím o tom, že bych chtěl rozjet crowdfundingovou kampaň pro svůj nový projekt, ale nejsem si jistý, jestli je to ten pravý čas a jestli je můj projekt dostatečně vyzralý. Jak vlastně poznám, že mám všechno připravené? Co všechno bych měl mít předem promyšlené a připravené, než se do toho pustím? Je třeba mít už nějaký prototyp nebo aspoň detailní plán? O co se vlastně musím postarat, aby to pro investory vypadalo lákavě? Zajímá mě, jaké jsou klíčové faktory, které by mi měly říkat "jo, teď je ten správný čas". Jak důležité je mít vybudovanou nějakou komunitu kolem projektu ještě před startem kampaně? A co marketing – mám mít už nějakou strategii propagace dopředu? Jaké platformy na crowdfunding jsou nejlepší a co přesně bych měl sledovat při plánování? Hrozně mě zajímá, jestli se vyplatí mít konkrétní cílovou částku nebo raději začít s nižšími ambicemi. Jaký je váš názor? Zkrátka, co všechno musím zvážit a ověřit si, než se do toho pustím? Mohli byste mi dát nějaké tipy nebo třeba i nějaké příklady úspěšných kampaní, které měly dobrý základ a proč si myslíte, že byly úspěšné? Děkuju moc!