Co mám dělat, když mě kolega neustále vyrušuje?
Mám takový problém v práci, který mě dost trápí a potřebuju poradit. Můj kolega, který sedí vedle mě, mě neustále vyrušuje. Je to takové zvláštní, protože když se snažím soustředit na svou práci, on mě pořád oslovuje s různými otázkami a komentáři. Nejde o nic důležitého, většinou se jen zmiňuje o věcech, které nejsou spojené s naším projektem. Často to vypadá, že je mu jedno, že bych měl být produktivní a že se snažím skončit s nějakým úkolem. Zkoušel jsem mu naznačit, že bych chtěl mít klid na práci, ale zdá se, že to moc nebere v potaz. Možná má potřebu komunikovat nebo něco podobného, ale já se cítím frustrovaný, protože nemůžu naplno využít svůj potenciál. Nevím, jestli mu mám nějak otevřeně říct, aby mě nechal na pokoji nebo jestli existují jiné způsoby, jak se s tím vypořádat. Bojím se také konfliktu, protože nechci, aby to mezi námi bylo nepříjemné. Měli jste někdo podobnou zkušenost? Jak jste to řešili? Co mám dělat? Jak reagovat na vyrušování v kanceláři a neztratit při tom přátelství? Děkuju za jakoukoli radu.