Jak technologie ovlivňuje můj čas na rodinu?
Zajímalo by mě, jak moc nám technologie ovlivňuje čas, který trávíme s rodinou. V dnešní době je pořád něco na telefonu, tabletu nebo počítači, a mám pocit, že nás to od sebe víc a víc vzdaluje. Když se sejdeme u večeře, každý z nás kouká do svého zařízení a málokdy se opravdově bavíme. Myslíte si, že je to normální, nebo je to problém? Jak byste to viděli vy? Zkoušeli jste nastavit nějaká pravidla ohledně používání technologií doma, abyste se více spojili jako rodina? Také mě zajímá, jestli vidíte nějaké pozitivní stránky používání technologií v rodině. Může to být třeba vzdělávání dětí přes aplikace nebo společné hraní videoher. Jenže pak se obávám, že to může přebít ten vzácný čas strávený spolu bez obrazovek. Jaké máte zkušenosti? Dáváte přednost rodinným aktivitám bez technologií, nebo se snažíte najít rovnováhu? Co byste poradili někomu, kdo má pocit, že technologie mu berou čas na rodinu? Jak to vidíte vy v kontextu moderního podnikání a kariérního růstu? Je to i o tom, že musíme být stále online? Jak to ovlivňuje naše vztahy s blízkými?