Succeed.cz/Fórum/Jaké aplikace mi pomohou s plánováním mého pracovního dne?

Jaké aplikace mi pomohou s plánováním mého pracovního dne?

Mám na srdci otázku ohledně plánování pracovního dne, protože se mi zdá, že čím víc úkolů přibývá, tím méně toho stíhám. Zkoušel jsem si psát seznamy úkolů na papír, ale to se ukázalo jako nepohodlné a často na něj zapomínám. Takže jsem přemýšlel, jestli by nebylo lepší obrátit se na nějakou aplikaci, která by mi pomohla lépe organizovat čas a úkoly. Jsem si vědom toho, že dnes existuje spousta různých nástrojů, které slibují zlepšení produktivity a efektivity. Ale jak si vybrat tu pravou? Co byste doporučili? Vím, že existují kalendáře, to-do listy a další podobné věci, ale jaké konkrétní aplikace byste považovali za nejlepší? Jaké mají funkce, které vám osobně nejvíce pomáhají? Měl bych si vybrat něco jednoduchého nebo raději pokročilejší nástroj, který nabízí více možností? A co synchronizace s jinými zařízeními? To je pro mě také důležité, protože používám telefon i počítač. Pokud máte zkušenosti s nějakými konkrétními aplikacemi na plánování pracovního dne, budu rád za každou radu. Děkuju!

160 slov
1.6 minut čtení
8. 1. 2022
Barbora Čermáková

Zkus se podívat na aplikace jako Todoist nebo Trello. Oboje mají fakt super funkce pro plánování a organizaci úkolů. Můžeš si tam vytvářet seznamy, přidávat termíny a poznámky. Todoist je spíš minimalistický, ale Trello zase nabízí víc vizuálního pohledu pomocí tabulek, což může být fajn, pokud máš víc projektů najednou. Obě aplikace se dají synchronizovat s telefonem a počítačem, což je hrozně praktický. Pokud hledáš něco jednoduššího, zkus Google Keep – rychlé poznámky a jednoduché seznamy. Naopak, pokud se ti líbí detailní plánování, Notion je super, i když trošku víc komplikovaný. Hlavně si vyber to, co ti bude nejvíc vyhovovat a co se ti snadno ovládá.

106 slov
1.1 minut čtení
6. 3. 2022
Bohuslav Blažek

Jasně, plánování pracovního dne může být fakt oříšek. Doporučil bych zkusit Trello, je to super pro vizuální organizaci úkolů. Můžeš si tam vytvořit různé sloupce – třeba „To Do“, „In Progress“ a „Done“. Navíc se to synchronizuje s mobilem, takže máš všechno po ruce. Další možnost je Todoist, co má jednoduché rozhraní a můžete si tam nastavit priority a termíny. Oba tyhle nástroje se snadno používají a dají se propojit s kalendářem. Pokud chceš něco víc komplexního, zkus Notion, ale to už je na delší učení. Osobně bych šel do něčeho jednoduššího na začátek, než se do toho zamotáš. Hlavní je zkusit pár věcí a vidět, co ti vyhovuje.

109 slov
1.1 minut čtení
24. 4. 2022
Bedřich Zlámal
Succeed.cz/Články/Produktivní návyky
Jak efektivně plánovat den: Tajemství úspěšných lidíObjevte techniky úspěšného plánování dne, které vám pomohou zvýšit produktivitu a naplnění ve vašem životě.
1000 slov
10 minut čtení
12. 3. 2021
David Horák
Přečíst článek
Podobné otázky