Jaké jsou nejlepší platformy pro prodej produktů online?
Zdravím všechny, jsem v procesu rozjíždění vlastního online podnikání a přemýšlím, jaké jsou vlastně ty nejlepší platformy pro prodej produktů přes internet. Slyšel jsem o různých možnostech, ale je jich tolik a já se v tom ztrácím. Mám na mysli nejen velké hráče jako je Amazon nebo eBay, ale také menší platformy, které by mohly být efektivní pro to, co chci prodávat. Zajímalo by mě, které platformy doporučujete pro začátečníky, co mají dobré uživatelské rozhraní a podporu pro nové prodejce. Rád bych také věděl, jaké jsou výhody a nevýhody jednotlivých platforem. Je lepší mít vlastní e-shop, nebo se spolehnout na zavedené tržiště? Co takhle poplatky za používání těchto platforem? Jak to funguje, když chci prodávat digitální produkty versus fyzické? A co marketing – nabízí tyto platformy nějakou pomoc při propagaci mých produktů, nebo si na to musím pronajmout někoho jiného? Máte nějaké tipy nebo zkušenosti s platformami jako Etsy, Shopify nebo dokonce sociálními sítěmi? Předem díky za všechny rady a názory!
![Daniela Staňková](https://static.succeed.cz/R/57e984f6d7fe73d16d08fe3e2a9a951531a711ce.webp)