Jak udržet kontakt s lidmi po prvním setkání?
Setkal jsem se nedávno s několika lidmi na networkingové akci a byl to skvělý zážitek. Měli jsme zajímavé konverzace a vypadalo to, že mezi námi vznikla jakási chemie, ale teď nevím, jak pokračovat. Jak vlastně udržet kontakt s lidmi, se kterými jsem se potkal poprvé? Mám jim poslat e-mail, nebo spíš zprávu na sociálních sítích? Je lepší napsat něco osobního, co jsme si říkali, nebo jen stručné pozdravy? Kdy je nejlepší čas na takovou komunikaci? Nechci být příliš dotěrný, ale zároveň bych rád zůstal v kontaktu, protože si myslím, že by mohli být pro moji kariéru užiteční. Co když se s nimi chci setkat znovu, ale nevím, jestli mají zájem? Jak to udělat, aby to vypadalo přirozeně a ne tak uměle? Mám posílat něco jako zajímavý článek, který by je mohl zajímat, nebo jen prostě napsat, co dělám právě teď? Taky mě zajímá, jak často bych měl komunikovat. Je lepší být aktivní pravidelně nebo spíš občasně? Budu rád za všechny tipy a rady ohledně toho, jak udržet tyto nově vzniklé kontakty živé a smysluplné.