Jak začít budovat svou osobní značku na sociálních sítích?
Zajímalo by mě, jak vlastně začít budovat svou osobní značku na sociálních sítích. V dnešní době je to tak důležité, ale jak na to? Mám pocit, že spousta lidí už má nějakou značku, ale já nevím, kde vůbec začít. Jaké kroky bych měl udělat? Mám si vybrat konkrétní platformy jako Instagram, LinkedIn nebo třeba TikTok? A co když nevím, co přesně bych chtěl komunikovat? Jak najít tu svoji správnou niku? Je lepší mít jeden profil, nebo víc různých účtů zaměřených na různé věci? Jak často bych měl přispívat a jaký typ obsahu by byl nejvhodnější? Mám se snažit být originální a kreativní, nebo se spíš inspirovat ostatními a kopírovat jejich úspěšné příspěvky? A co když nemám moc zkušeností s marketingem nebo designem, jak to ovlivní budování mé značky? Myslíte si, že je důležité mít nějaký vizuální styl, nebo jsou slova důležitější? V neposlední řadě – jak měřit úspěch své osobní značky? Jak poznám, že to jde dobrou cestou? Těch otázek je fakt hodně a docela mě to děsí. Rád bych slyšel názory a tipy od těch, kteří už mají nějakou zkušenost. Děkuju!