Měl bych posílat e-maily každý den, nebo raději méně často?
Tahle otázka mi nedá spát a zajímalo by mě, jak to vidíte vy v rámci podnikání a komunikace. Jsem v situaci, kdy se snažím budovat svůj vlastní brand a mám pocit, že kontakt s klienty pomocí e-mailů je klíčový. Jenže, když posílám zprávy každý den, začínám mít obavy, že je tím možná otravuju. Na druhou stranu si říkám, že častá komunikace může pomoci udržet moji značku v povědomí a posílit vztahy. Jak to vidíte vy? Kdybych posílal e-maily každý den, jaký obsah by měl být? Mělo by to být něco hodnotného nebo spíš lehce zábavného? Co když lidé přestanou reagovat? Je lepší mít méně časté, ale kvalitní e-maily, nebo naopak častější s menšími informacemi? A co třeba automatizace? Není to nakonec lepší řešení? Jaké máte zkušenosti s různými frekvencemi e-mailových kampaní? Měli byste nějaké tipy, jak správně nastavit harmonogram pro zasílání e-mailů? Zajímalo by mě také, jestli si myslíte, že jsou dnes e-maily stále účinné nebo už bych měl hledat jiné kanály pro oslovování zákazníků? Vím, že každý má jiný přístup k marketingu a komunikaci, tak mě prosím sdílejte vaše názory a rady.