Co všechno zahrnuje osobní značka?
Osobní značka, to je pojem, který se v poslední době dost skloňuje a já bych rád věděl, co všechno do toho vlastně spadá. Mám pocit, že je to víc než jen logo nebo hezké fotky na sociálních sítích. Jde o to, jak mě vidí ostatní, ale i to, jak se prezentuji já sám. Jaké aspekty jsou podle vás nejdůležitější? Myslím tím třeba hodnoty, které vyjadřuji, nebo příběh, který za mnou stojí. Jak velkou roli hrají dovednosti a zkušenosti v budování osobní značky? A co třeba online přítomnost? Jak moc by měl člověk dbát na svůj profil na LinkedIn nebo Instagramu? Může mít vliv i to, jak se chovám v osobním životě, na to, jak jsem vnímán v profesním světě? Je dobré mít nějakou strategii nebo plán pro rozvoj osobní značky? A co když se chci zaměřit na podnikání? Jak by měla moje osobní značka odrážet mé podnikatelské cíle? Je to všechno o autentičnosti, nebo je důležité také dodržovat určité trendy? Rád poslechnu názory a zkušenosti ostatních. Díky!
![Miroslav Jelínek](https://static.succeed.cz/R/4cb9454a7c3a8867d258fcd7ab531b2bc5ca8f57.webp)