Succeed.cz/Fórum/Jak můžu získat více sledujících na Instagramu?

Jak můžu získat více sledujících na Instagramu?

Zdravím všechny, mám takovou otázku ohledně Instagramu. Jsem si vědomý, že mít více sledujících je dneska asi klíčové pro úspěch, ať už v podnikání nebo třeba jako influencer. Jenže nevím, jak na to. Zkoušel jsem už pár triků, ale pořád se mi nedaří výrazně zvýšit počet sledujících. Myslíte, že je důležitý obsah, co postuju? Nebo to chce víc interakce s lidmi a komentování jejich příspěvků? Slyšel jsem, že dobré hashtagy můžou taky pomoct, ale jak je správně vybírat? A co třeba spolupráce s ostatními uživateli? Někdo říkal, že by to mohlo přivést nové lidi na můj profil. Jaké další tipy byste doporučili? Co děláte vy, aby se vám podařilo získat víc sledujících? Budu vděčný za jakékoli rady nebo zkušenosti! Děkuju moc.

121 slov
1.2 minut čtení
5. 8. 2024
Emil Šafařík
Emil Šafařík

Získání sledujících na Instagramu je fakt o obsahu. Měl bys postovat něco, co lidi zaujme, třeba kvalitní fotky nebo vtipné videa. Interakce je taky klíčová - komentuj příspěvky ostatních, lajkuj a odpovídej na zprávy. Hashtagy jsou super, ale vybírej je podle toho, co se aktuálně nosí a co se hodí k tvým příspěvkům. Zkus použít mix populárních a méně známých hashtagů. Spolupráce s jinými uživateli může přivést nový fanoušky, takže se spoj s někým, kdo má podobnou cílovku. No a hlavně buď trpělivý, růst sledujících chce čas.

87 slov
0.9 minut čtení
20. 1. 2025
Dana Vítková
Dana Vítková

Získat víc sledujících na Instagramu chce kombinaci dobrého obsahu a aktivního přístupu. Obsah je fakt důležitej, tak se snaž, aby byl kvalitní a zajímavý. Zkoušej různý formáty – fotky, videa, stories, reels, to všechno hraje roli. Interakce s ostatními uživateli je taky klíčová. Komentuj příspěvky, lajkuj a odpovídej na zprávy. Hashtagy jsou super, ale musíš je vybírat chytře, ideálně ty, co jsou relevantní k tvému obsahu, ale nejsou moc přeplněný. A spolupráce? Určitě zkus najít jiný uživatele ve tvém oboru a udělat společný projekt nebo shoutout. To může přivést nový lidi. A hlavně buď trpělivej, to chce čas.

98 slov
1 minut čtení
11. 1. 2025
Josef Janeček
Josef Janeček
Podobné otázky