Jak můžu využít data k zlepšení prodeje v e-shopu?
V poslední době se hodně mluví o tom, jak důležitá jsou data pro úspěch v online podnikání a obzvlášť pro e-shopy. Zajímalo by mě, jak konkrétně mohu využít různá data, která mám k dispozici, abych zvýšil prodeje na svém e-shopu. Co všechno bych měl sledovat? Mám na mysli nejenom tržby a návštěvnost, ale i chování zákazníků na webu. Jaké metriky jsou pro mě klíčové? Mám se zaměřit na analýzu chování uživatelů, jako je průměrná doba strávená na stránkách nebo míra opuštění košíku? Měl bych také brát v potaz demografické údaje, jako je věk nebo pohlaví zákazníků? A co třeba analýza konkurenčních e-shopů? Mohla by mi nějak pomoci lépe pochopit, co funguje a co ne? Také by mě zajímalo, jestli existují nějaké nástroje, které by mi mohly usnadnit sběr a vyhodnocení těchto dat. Četl jsem o Google Analytics a dalších podobných službách, ale nevím, jak efektivně je používat. A co když zjistím něco překvapivého? Jak s těmito informacemi naložit? Jaké praktické kroky bych měl udělat po analýze dat? Rád bych se dozvěděl víc o tom, jak data přetavit v konkrétní strategie pro zvýšení prodeje a zlepšení celkového výkonu mého e-shopu.