Jak začít s osobním brandingem, když nevím, kde začít?
Osobní branding je v dnešní době tak důležitý, ale já fakt nevím, kde začít. Mám pocit, že v tomhle digitálním světě je to skoro jako soutěž, kdo se dokáže lépe prezentovat. Ale jak na to? Kde vůbec najít ty správné kroky? Myslím si, že je důležité mít nějakou svoji identitu, něco unikátního, co lidi zaujme, ale jak to vlastně zjistit? Mám se zamyslet nad tím, co mě baví? Jaké jsou mé silné stránky? A co když nevím, co mě vlastně baví? Je tady tolik různých možností – LinkedIn, Instagram, blogování, nebo snad YouTube? Všechno mi přijde ohromné a já nevím, jestli se mám soustředit na jednu platformu nebo to zkusit všude. A co obsah? Jaký typ obsahu mám vlastně sdílet? Mám psát o svých zkušenostech nebo raději sdílet tipy a triky z oboru? Je lepší být více profesionální nebo spíš přátelský a neformální? Nechci vypadat jako někdo, kdo se snaží moc předstírat. Jak najít rovnováhu mezi tím být sám sebou a přitom zaujmout? A jak často bych měl publikovat? Každý den mi přijde moc, ale zase nechci být zapomenutý. Je tu někdo, kdo už s osobním brandingem začal a má nějaké tipy? Jaké chyby byste doporučili se vyvarovat na začátku této cesty? Doufám, že mi můžete poradit a trochu mě nasměrovat.