Jak moc peněz mám investovat do reklamy na začátku?
Zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti s investováním do reklamy, když začínáte s novým podnikáním. Jak moc peněz byste doporučili investovat na začátku? Mám pocit, že je to hodně důležité rozhodnutí, protože správná reklama může udělat obrovský rozdíl v tom, jestli se mi podaří získat první zákazníky nebo ne. Zároveň mám obavy, abych nezaplatil příliš a pak zbytečně neprohrál na začátku. Kdybych investoval třeba 10 000 Kč, bude to dostatečné? Nebo mám raději sáhnout hlouběji do kapsy a riskovat víc? Jaké jsou vaše názory na to, jestli je lepší začít s malou částkou a testovat různé formáty reklamy, nebo rovnou hodit všechny peníze do jedné kampaně? Zajímalo by mě také, jaké platformy považujete za nejefektivnější pro nováčky. Facebook, Instagram nebo Google? A co třeba lokální reklama? Je lepší oslovit místní zákazníky napřímo? Představte si, že já jako nováček nevím, které kanály by mohly fungovat nejlépe pro mě. Jaké faktory bych měl zvážit při rozhodování o investici do reklamy? Co všechno bych měl mít na paměti, abych se vyhnul chybám a špatným rozhodnutím na začátku mé cesty podnikání? Dík za rady!