Jak najít správné influencery pro můj produkt?
Přemýšlím o tom, jak najít ty pravé influencery, kteří by mohli propagovat můj produkt. Mám několik nápadů, ale nevím, jak to všechno správně uchopit. Je spousta lidí, kteří se označují jako influenceři a mají různý počet sledujících, ale jak vlastně zjistit, kdo je pro mě ten nejlepší? Myslím tím, že nechci jen někoho s velkým počtem followerů, ale hledám někoho, kdo má skutečně vliv na své publikum a jehož hodnoty jsou v souladu s mým produktem. Jakým způsobem se dá zjistit jejich angažovanost? Funguje třeba nějaká analýza nebo nástroje, které se dají použít? A co třeba spolupráce s mikroinfluencery? Máte někdo zkušenosti s tímto přístupem? Jak je to s cenami a co všechno bych měl zvážit před tím, než oslovím nějakého influencera? Taky mě zajímá, jestli byste doporučili nějaké konkrétní platformy nebo místa, kde bych mohl influencery hledat. Je důležité mít s influencery nějakou předchozí komunikaci nebo rovnou navrhnout spolupráci? Rád bych slyšel vaše názory a zkušenosti s touto problematikou. Děkuju!