Jak získat od investorů zpětnou vazbu na mé podnikání?
Mám nový podnikatelský záměr a chci, aby se o něm dozvědělo co nejvíce lidí. Napadlo mě, že bych mohl oslovit investory, ale vůbec nevím, jak na to. Jakým způsobem se s nimi spojit a co všechno bych měl mít připravené, abych od nich získal zpětnou vazbu? Mám už nějaké prototypy a prezentaci, ale bojím se, že to nebude dost dobré. Zajímalo by mě, jestli někdo z vás má zkušenosti s tím, jak efektivně komunikovat s investory. Jaké otázky jim mám položit? Co by je mohlo zajímat a na co bych si měl dávat pozor? Chtěl bych, aby mi řekli nejen to, co se jim líbí, ale i to, co bych mohl vylepšit. Dále mě zajímá, jestli je lepší oslovovat investory individuálně nebo jestli existují nějaké akce, kde se můžu potkat více investorů najednou. Měli byste nějaké tipy na networking nebo na to, jak udělat dobrý první dojem? Víte někdo o nějakých platformách nebo událostech zaměřených na startupy a investice? A co když mi dají negativní zpětnou vazbu? Jak to vzít a udělat z toho něco pozitivního pro svůj projekt? Budu moc rád za vaše rady a zkušenosti.