Jak zvýšit počet spojení na LinkedIn?
Zajímalo by mě, co konkrétně říct lidem, když je chci přidat na LinkedIn? Mám pocit, že mám dobrý profil a zajímavé zkušenosti, ale moc lidí se mi neozývá a ani neakceptují mé pozvání. Jaký by měl být ten ideální text, abych je motivoval k přijetí? Co je důležité zmínit? Můžu třeba napsat o společných zájmech nebo o tom, co mě na jejich profilu zaujalo? Taky jsem slyšel, že je dobré mít nějaký osobní dotek nebo příběh. Jak to udělat tak, aby to vyznělo profesionálně, ale zároveň osobně? A co říct u lidí z oboru, který mě zajímá nebo kde bych chtěl pracovat? Je lepší být formální nebo uvolněný? Mám zmínit, proč bych se s nimi rád spojil nebo jenom napsat krátkou zprávu bez extra vysvětlování? A co když mi někdo napíše a já nevím, jak mu odpovědět, abych si udržel dobrý dojem? Snažím se pochopit, jak funguje networking na LinkedIn a jak víc zapojit lidi do mé sítě. Jaké další tipy máte pro získání nových spojení a jak se vyhnout tomu, aby moje pozvání vypadala jako spam? Díky za každou radu!