Kde hledat trendy v digitálním marketingu?
V poslední době se hodně mluví o tom, jak rychle se mění svět digitálního marketingu, a tak se ptám, kde vlastně hledat ty nejnovější trendy, které by mohly pomoci mému podnikání? Myslím, že jako podnikatelka chci mít přehled o tom, co se děje na trhu. Slyšela jsem, že existují různá fóra a skupiny na sociálních sítích, kde se lidé sdílejí o novinkách a trendech, ale nemám ponětí, kde začít. Možná existují nějaké zajímavé blogy nebo podcasty zaměřené na digitální marketing? Jaké jsou nejlepší zdroje informací o SEO, PPC, sociálních médiích a dalších oblastech? A co třeba sledování influencerů v oboru? Přemýšlela jsem také nad tím, jestli by bylo užitečné navštěvovat konference nebo webináře. Měli byste nějaké tipy na konkrétní akce nebo platformy, které stojí za to sledovat? Zajímá mě také, jak často je dobré aktualizovat své znalosti a jestli existují nějaké konkrétní metody nebo nástroje pro sledování trendů. Hledám praktické rady a tipy od těch, kteří už mají zkušenosti a vědí, jak to v marketingovém světě chodí. Co byste doporučili jako první krok na cestě za trendy v digitálním marketingu?