Succeed.cz/Fórum/Jak přilákat zákazníky na svůj web?

Jak přilákat zákazníky na svůj web?

Když se zamýšlím nad tím, co všechno by měl mít můj web, aby se lidé rozhodli mě kontaktovat, tak mi běhá hlavou spousta věcí. Myslím si, že nejdůležitější je mít jasnou a atraktivní prezentaci toho, co nabízím. Jak mám ukázat své služby? Měli by tam být nějaké referenční projekty nebo případové studie? Co když někoho zajímá, jak jsem pomohl jiným klientům? Má cenu mít na stránkách nějaké recenze nebo svědectví od spokojených zákazníků? Je to něco, co skutečně lidi motivuje k tomu, aby se ozvali? A co design samotného webu? Je důležité mít moderní a přehledný vzhled? Jak moc na to lidé koukají? Zajímalo by mě také, jestli je důležité mít na webu snadno dostupné kontaktní informace. Musím mít třeba formulář pro rychlé dotazy nebo stačí jen e-mail a telefonní číslo? Myslím, že důvěra hraje velkou roli. Jakým způsobem ji mohu na svém webu vybudovat? Měl bych tam mít nějaké certifikáty nebo ocenění, která by ukázala mou odbornost? A co obsah jako takový? Jak často bych měl aktualizovat blog nebo novinky, aby to lidi bavilo a vraceli se pro více informací? Mám přemýšlet o SEO a optimalizaci pro vyhledávače, aby mě našli právě ti, kdo potřebují mé služby? Jsou sociální sítě důležité pro propojení s návštěvníky mého webu? Nebo by bylo lepší zaměřit se pouze na samotný web bez rozptylování sociálními platformami? Jaká je ideální strategie pro získání kontaktů, které pak mohu přetavit v nové zakázky? To jsou všechno otázky, které se mi honí hlavou. Jaké máte zkušenosti vy s tímto tématem?

252 slov
2.5 minut čtení
2. 4. 2022
Magdaléna Kubíková

Takže, když chceš přilákat zákazníky na web, měl bys mít fakt přehlednej a hezkej design. To první, co lidi vidí, je vzhled, tak ať to není nějaká hrůza. Určitě přidej i sekci s referencemi nebo případovými studiemi. Lidi chtějí vidět, co jsi dělal a jak jsi pomohl jiným. Recenze od spokojených zákazníků taky hodně pomáhají budovat důvěru.

Kontaktní informace musíš mít dobře viditelný – e-mail a telefon jsou ok, ale formulář na rychlé dotazy je super plus.

Co se týče obsahu, fajn je mít blog nebo novinky, aby se návštěvníci vraceli. Aktualizuj pravidelně, ideálně alespoň jednou za měsíc.

SEO je hodně důležitý, jinak tě nikdo nenajde. A sociální sítě? Záleží na tvém biznisu. Někdy to může pomoct víc než web sám o sobě.

Celkově se zaměř na důvěru a komunikaci s návštěvníky, to ti přinese zákazníky.

135 slov
1.4 minut čtení
2. 5. 2022
Antonín Kotek

Tak jo, co se týče přilákání zákazníků na web, tak já bych začal s těma referencema a svědectvíma. Když lidi vidí, že jsi pomohl jiným, hned mají větší důvěru. Případový studie taky můžou hodně pomoct, ukážou konkrétní výsledky. Design webu je super důležitý – moderní a přehledný vzhled dělá divy. Kontaktní informace by měly být na očích, formulář na dotazy to urychlí. Co se týče obsahu, pravidelně aktualizovaný blog nebo novinky udrží návštěvníky zájem. SEO je základ, jinak tě nikdo nenajde. A sociální sítě? To je dobrý pro budování komunity a vazby s lidma. Takže mix všeho – kvalitní obsah, reference, dobrý design a aktivita na sítích by mohla fungovat. Držím palce!

112 slov
1.1 minut čtení
17. 10. 2024
Alois Dvořák
Succeed.cz/Články/Úspěšné strategie pro freelancery
Jak efektivně vybudovat osobní značku jako freelancerObjevte strategie a tipy, jak úspěšně vyniknout na trhu jako freelancer prostřednictvím efektivní osobní značky.
1000 slov
10 minut čtení
13. 8. 2020
Adam Veselý
Adam Veselý
Přečíst článek
Podobné otázky