Jaký obsah mám sdílet, abych se stal uznávaným odborníkem v oboru?
Zajímalo by mě, co přesně bych měl sdílet na svých sociálních sítích nebo blogu, abych si vybudoval pověst odborníka v mém oboru. Chci se zaměřit na podnikání a investování, ale nevím, jaký typ obsahu bude pro mé publikum nejpřitažlivější. Mám přemýšlet o tom, zda to budou články zaměřené na trendy v investování, nebo spíše konkrétní case studies z praxe? Jak důležité jsou videa a webináře? A co třeba infografiky? Myslíte, že je lepší soustředit se na hloubku jednoho tématu, nebo na šíři různých aspektů podnikání? Jak často bych měl publikovat? Každý den, nebo stačí jednou týdně? Je také důležité mít nějakou interakci s komunitou, jako například odpovídání na komentáře, nebo by mělo být mým hlavním cílem jen poskytování kvalitního obsahu? Započítává se do toho i networking nebo spolupráce s jinými odborníky? Jaké jsou vaše zkušenosti s tímto procesem? Co vám pomohlo stát se uznávaným v oboru a jaké chyby byste mi doporučili vyhnout se? Chci opravdu zanechat stopu a ne jen být dalším hlasem v davu. Jaké tipy máte pro začátečníka jako jsem já?