Jaké jsou nejlepší nástroje na sledování prodeje?
V dnešní době, kdy se podnikání přesunulo hodně do online prostoru, je sledování prodeje klíčovým prvkem úspěšné strategie každého podnikatele. Zajímalo by mě, jaké nástroje nebo aplikace používáte na sledování svých prodejních výsledků? Potřebuju něco, co mi pomůže mít přehled o tom, co se prodává, jaké jsou trendy a kolik peněz mi to generuje. Myslíte si, že je lepší používat specializované software pro e-commerce, nebo stačí nějaké základní nástroje jako Excel a Google Analytics? Jaké máte zkušenosti s různými platformami? Funguje lépe něco jako Shopify, nebo třeba WooCommerce? A co CRM systémy? Napadá mě například Salesforce nebo HubSpot. Mají smysl pro malé podniky, nebo to je spíš pro velké firmy? Jaký je rozdíl v ceně a v funkcích mezi těmito nástroji? Někdo mi říkal, že důležité je také sledovat marketingové kampaně a jejich úspěšnost. Jak tohle všechno spojit dohromady? Hledám nějaké tipy a doporučení od vás, kdo už máte zkušenosti s různými nástroji na sledování prodeje. Jaké funkce byste doporučili hledat při výběru nástroje? Děkuju za jakékoli rady!