Jak zjistit, co můžu automatizovat?
V poslední době se hodně mluví o automatizaci a jak může zjednodušit a zefektivnit naše pracovní procesy. Mě by zajímalo, jak vlastně zjistit, co všechno můžu automatizovat v rámci svého podnikání nebo každodenního života. Přijde mi, že spousta lidí už využívá různé nástroje a aplikace, ale já si nejsem jistý, kde začít. Jaké kroky bych měl podniknout, abych zjistil, co skutečně potřebuju automatizovat? Je lepší se zaměřit na opakující se úkoly, které mi zabírají příliš času, nebo jsou i jiné oblasti, na které bych se měl soustředit? Taky mě zajímá, jestli existují nějaké tipy nebo techniky, jak analyzovat své pracovní postupy a najít místa, kde by automatizace mohla přinést skutečné výhody. Vím, že existuje spoustu různých nástrojů a softwarů zaměřených na automatizaci, ale jak poznat, co je pro mě to pravé? Možná jste už někdo prošel tímto procesem a máte nějaké užitečné rady? Jaké otázky si mám klást, abych se lépe orientoval v tom, co všechno by se dalo zautomatizovat? Předem díky za pomoc!