Jak začít podnikat s minimálním rozpočtem?
V poslední době čím dál víc přemýšlím o tom, že bych chtěl začít podnikat, ale mám hrozně malý rozpočet. Jsem si vědom toho, že spousta lidí se do podnikání pouští s nějakým startovním kapitálem, ale já fakt nemám moc peněz, který bych mohl investovat. Jestli je to vůbec možné, musí existovat nějaké způsoby, jak začít podnikat s minimálními náklady. Zajímalo by mě, jaké jsou ty nejlepší strategie pro začátečníky, kteří nemají peníze nazbyt. Je lepší začít nějaký online projekt nebo raději něco fyzického? A co takové věci jako marketing a propagace? Jak je možné dostat své služby nebo produkty do povědomí lidí, když nemám na reklamu? Vím, že spousta lidí dneska dělá dropshipping nebo affiliate marketing, ale jak to vlastně funguje a co všechno k tomu potřebuji? Mám také obavy z právních záležitostí – musím něco registrovat a kolik mě to bude stát? Vůbec nevím, od čeho začít a jestli to má smysl v dnešní době, kdy je konkurence obrovská. Pokud máte nějaké tipy nebo zkušenosti ohledně toho, jak úspěšně rozjet podnikání s minimálními náklady, budu moc vděčný za jakoukoliv radu. Děkuju!