Jak začít s podnikáním na Instagramu?
Nedávno jsem přemýšlel o tom, jak bych mohl využít Instagram k podnikání, ale mám spoustu otázek. Jaký je vůbec nejlepší způsob, jak začít? Mám nějaké nápady na produkty, které bych chtěl prodávat, ale nevím, jak to všechno zorganizovat. Co by mělo být prvním krokem? Mám vůbec zakládat účet pro podnikání, nebo stačí osobní profil? Jaký obsah bych měl sdílet, abych přilákal sledující a vytvořil si komunitu? Jak často bych měl přispívat a jaké hashtagy jsou nejefektivnější? A co takové věci jako spolupráce s influencery nebo placená reklama? To vše mě moc zajímá, ale bojím se, že udělám nějakou chybu. Máte někdo zkušenosti s tímto typem podnikání na Instagramu? Jak jste začínali vy a co byste doporučili začátečníkovi, který chce prorazit v online světě? Myslíte, že je lepší se nejdřív zaměřit na budování značky nebo rovnou začít prodávat? Také by mě zajímalo, kolik času je potřeba investovat do správy profilu a interakce se sledujícími. Jaké nástroje na plánování příspěvků byste doporučili? Rád bych slyšel vaše názory a rady od těch, kteří už mají nějaké úspěchy za sebou.