Co jsou nejnovější trendy v online marketingu?
Zajímalo by mě, co jsou vlastně ty nejnovější trendy v online marketingu, protože se to pořád mění a já se v tom moc nevyznám. Slyšel jsem něco o sociálních sítích a nějakých nových algoritmech, ale víc už mi to říct nedokáže nikdo. Myslím, že influencer marketing je pořád na vzestupu, ale jak to vlastně funguje v dnešní době? Co třeba SEO? Zůstává to důležité, nebo se na to teď už tolik lidí nesoustředí? A co PPC reklama, vyplatí se to ještě, nebo už je to přežitek? Hlavně bych chtěl vědět, jestli jsou nějaké nové platformy nebo nástroje, které by mohli podnikatelé využít pro zlepšení svých kampaní. Jak moc důležité jsou videa a obsahový marketing pro úspěch v online prostředí? A co automatizace marketingu? To prý šetří čas a zvyšuje efektivitu. Takže pokud máte nějaké tipy nebo konkrétní příklady, co v současnosti funguje a co ne, budu moc rád za jakoukoli informaci. Jaké konkrétní strategie byste doporučili pro malé podniky, které chtějí růst a zviditelnit se na internetu? Jaké trendy podle vás změní hru v příštích letech? Děkuji všem za názory!