Jak správně oslovit někoho na Instagramu?
Když chci oslovit někoho na Instagramu, jaký by měl být můj první krok? Je docela těžké vymyslet, co napsat, aby to znělo přirozeně a zároveň zajímavě. Mám se držet nějakého konkrétního stylu, nebo můžu být kreativní a trochu bláznivý? Zajímalo by mě, jestli je lepší začít komplimentem na fotku, nebo raději zmínit něco ze společného zájmu, co máme třeba v popisu profilu. Je dobré pokoušet se o humor, nebo je to spíš riskantní a může to vyznít divně? Co když se mi líbí jejich obsah, ale nevím přesně, jak to formulovat, aby to nevypadalo jako spam? Jak dlouhý by vlastně ten úvodní vzkaz měl být? Mám se snažit o něco originálního, nebo je lepší napsat něco standardního, co už funguje? Slyšel jsem o různých strategiích pro oslovení lidí na sociálních sítích a nevím, co je nejlepší pro začátek. Jaké máte zkušenosti s tímto tématem? Jak jste to udělali vy? Myslíte si, že oslovení přímo ohledně spolupráce je dobrý nápad, nebo raději začít s něčím osobnějším a postupně přejít k podnikání? Všichni víme, že networking je důležitý, ale jak udělat první krok tak, aby to bylo přirozené a ne nucené?