Succeed.cz/Fórum/Jak navázat kontakt s někým, koho jsem potkal na webináři?

Jak navázat kontakt s někým, koho jsem potkal na webináři?

Před nedávnem jsem se zúčastnil jednoho opravdu zajímavého webináře, který se zaměřoval na nové trendy v podnikání a investování. Během této akce jsem měl možnost potkat několik skvělých lidí a jeden z účastníků mě opravdu zaujal. Měli jsme pár krátkých rozhovorů a cítil jsem, že bychom si mohli rozumět nejen na úrovni profesní, ale i osobní. Jenže teď přichází otázka - jak vlastně navázat kontakt, když jsme se potkali jen online? Mám mu napsat e-mail nebo spíš zkusit zprávu na LinkedIn? Jaké informace by bylo dobré zmínit, abych ho zaujal a zároveň nezapadl do šedi dalších zpráv, které dostává každý den? Přemýšlím také o tom, zda mu poslat odkaz na nějaký článek nebo video, které bychom mohli společně probrat, nebo jestli je lepší začít tím, co jsme si říkali během webináře. Jak udělat ten první krok tak, aby to vypadalo přirozeně a ne nuceně? Zajímá mě, jestli máte nějaké tipy nebo zkušenosti s navazováním kontaktu po takovýchto akcích. Co byste dělali vy v mé situaci?

165 slov
1.7 minut čtení
5. 4. 2024
Dominik Dvořák

Osobně si myslím, že nejlepší je začít zprávou na LinkedIn. Tam je to takové přirozenější, když už jste se potkali na webináři. Můžeš mu napsat, co tě na jeho názorech zaujalo a že bys rád pokračoval v diskuzi. Mělo by to znít přátelsky a neformálně. Můžeš zmínit konkrétní téma, o kterém jste mluvili, a třeba se zeptat na jeho názor na další trendy nebo něco podobného. Odkaz na článek nebo video můžeš poslat později, když se ta konverzace rozjede. Hlavně se snaž být autentický a nevyhýbej se osobním dotazům, pokud to vyjde, to může pomoct. Držím palce!

97 slov
1 minut čtení
17. 7. 2024
Dana Navrátilová

Když chceš navázat kontakt, je fajn začít něčím osobním, co jste probírali během webináře. Klidně mu napiš na LinkedIn, je to takový profesionální prostor a většina lidí tam je. Můžeš zmínit něco konkrétního, co tě zaujalo na tom, co říkal, třeba jaké trendy zmínil. To udělá dojem, že si pamatuješ detaily. Zkus být neformální, prostě se ho zeptej na názor na nějaký článek nebo video, co byste mohli probrat – to může být super všeznámé téma. Odkaz je dobrý nápad, ale nejdřív začni konverzaci a pak ho k tomu nasměruj. Hlavně se snaž být přirozený a otevřený. Držím palce!

99 slov
1 minut čtení
27. 9. 2024
Šárka Klímová
Succeed.cz/Články/Osobní rozvoj
Umění networking v digitálním věku: Jak budovat cenné kontakty onlineObjevte praktické rady a strategie, jak efektivně budovat profesní vztahy v digitálním světě. Naučte se využívat online platformy pro networking.
1000 slov
10 minut čtení
1. 2. 2022
Lucie Černá
Lucie Černá
Přečíst článek
Podobné otázky