Co znamená mít webové stránky pro podnikání?
Když se člověk rozhodne založit vlastní podnik nebo rozšířit stávající, často se setká s otázkou, zda potřebuje webové stránky. V dnešní digitální době mi přijde skoro až samozřejmé mít online prezentaci, ale co to vlastně obnáší? Co všechno zahrnuje to mít web a jaké výhody to může přinést? Mělo by se to brát jako nutnost nebo spíše jako něco navíc? Jaké jsou konkrétní důvody, proč mít webové stránky pro podnikání? Získá se tím více zákazníků, nebo je to jen hezká vizitka na internetu? Je důležité mít profesionálně vypadající web, nebo stačí něco jednoduchého a rychlého? Jak moc důležitá je optimalizace pro vyhledávače, když chci, aby mě lidé našli? A co sociální média - mají vliv na to, jak budou lidé reagovat na moje webové stránky? Je dobré mít blog, nebo se zaměřit raději na e-shop? Jak můžu měřit úspěšnost svých stránek? Mám se zaměřit na design, obsah nebo obojí? A co mobilní přístupnost - je to dneska ještě důležité, když většina lidí používá telefony? Zkrátka bych chtěl vědět, co všechno obnáší mít webové stránky pro podnikání a jaký je jejich skutečný přínos?